ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apelurile pentru ca guvernul Africii de Sud să suspende vaccinurile Covid-19 au ajuns în această lună pe undele media principale. 

În acest videoclip, Shabnam Palesa Mohamed, membră a Comitetului director al WCH, explică pentru eNCA News, cel mai bine cotat canal de știri TV de încredere din Africa de Sud, de ce trebuie să se încheie o anchetă independentă cu privire la preocupările legate de posibilele efecte secundare și decese cauzate de vaccinurile Covid-19, iar concluziile acesteia trebuie împărtășite publicului. 

Există dovezi că sud-africanii s-au îmbolnăvit grav sau au murit din cauza vaccinării cu Covid-19?

„Categoric da", a subliniat Shabnam. 
 
Aceasta a continuat: „Ceea ce avem sunt dovezile clinice ale medicilor din Africa de Sud - și, bineînțeles, din întreaga lume, mii și mii de medici - care se exprimă".
 
Ea a subliniar de asemenea, calitatea datelor existente: „Avem, de asemenea, date și statistici, care sunt, bineînțeles, analizate de experți internaționali."