Istoricul George Damian lansează luni, 4 iunie, de la orele 18:00, la Palatul Suțu, un proiect pe care l-a proiectat încă de la începutul anului: Saecularia.ro. 

Saecularia.ro este un proiect online destinat popularizării evenimentelor anului 2018 închinate împlinirii a 100 de ani de la unirea românilor.
 
Platforma online Saecularia.ro intenționează să se constituie într-un punct de referință în spațiul virtual pentru reflectarea evenimentelor legate de Centenarul României, popularizarea cărților, filmelor și altor inițiative legate de acest moment.

Invitații evenimentului de la Palatul Șuțu vor fi Florentina Nițu, decan la Facultatea de Istorie, Universitatea București, Gabriel Moisă , prodecan Facultatea de istorie, Universitatea din Oradea,  Aurel Ștefanachi, director Tipo Moldova, Iași. 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.