Una dintre cele mai cunoscute companii cu produse destinate bebelușilor are din nou probleme.  Șamponul companiei americane Johnson & Johnson a fost verificat în India, iar rezultatele au scos la iveală probleme grave. Autoritățile au descoperit, în două loturi produse, o substanță cancerigenă numită formaldeh.

Rezultatele testelor au fost respinse de reprezentanții companiei americane. Johnson & Johnson a mai fost în centrul unui scandal cu privire la conținutul pudrei de talc, însă compania a anunțat în februarie că problemele s-au rezolvat și a fost reluată producția. 

Compania trebuie să plătească 29 de milioane de dolari unei americance care s-a îmbolnăvit de cancer în urma utilizării pudrei de talc.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.