ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Steve Kirsch, fondatorul Vaccine Safety Research Foundation (Fundația pentru Cercetarea Siguranței Vaccinurilor) și al COVID-19 Early Freatment Fund (Fondul pentru Tratamentul Timpuriu al COVID-19), dar și inventatorul mouse-ului optic și al unuia dintre primele motoare de căutare pe internet, Infoseek, a publicat pe pagina sa de Substack o mărturie personală interesantă, intitulată „Sângele celor vaccinați împotriva COVID conține un artefact ciudat... inclusiv sângele meu!”.

„Am întâlnit un medic care susține că sângele tuturor persoanelor vaccinate împotriva COVID conține un artefact pe care nu l-a mai văzut niciodată. Întrebarea este: ce este acel artefact?”, scrie Kirsch în introducere. Redăm în continuare traducerea articolului său.

M-am întâlnit recent cu un specialist în medicină funcțională. Printre altele, se știe că doctorii care se ocupă cu medicina funcțională folosesc microscoape cu câmp întunecat și fac analize de celule sanguine vii, o practică respinsă de comunitatea medicală tradițională ca fiind șarlatanie.

Ei bine, acum că am lămurit acest aspect, să vedem ce arată diapozitivele.

Întâi de toate, utilizarea unui microscop pentru analiza sângelui nu este ceva deplasat. Folosirea unui microscop cu câmp întunecat nu face decât să ofere un contrast suplimentar.

În cazul meu, medicul a prelevat o probă de sânge de la mine, a pus-o pe o lamelă de sticlă, iar peste a așezat o lamelă de acoperire, tot din sticlă. Nu ne aflam în cabinetul lui, astfel că proba s-a uscat înainte ca el să se uite la ea, dar mi-a spus că ce a văzut seamănă cu ceea ce a observat la fiecare pacient vaccinat împotriva COVID pe care l-a examinat.

Iată prima imagine pe care mi-a trimis-o.

Aspectul straniu îl reprezintă ceea ce voi numi „masele de uscat”.

Observați cele două „mase de uscat” mari din fotografie. Aceste „mase de uscat” (terminologia mea, nu a lui) sunt ceea ce el spune că vede doar la pacienții vaccinați. Cerculețele sunt globule roșii, iar „țepușele” sunt simplul rezultat al aplatizării și dezhidratării lor (dat fiind că de la momentul recoltării probei trecuseră câteva ore).
 

Iată un alt diapozitiv cu sângele meu. În partea stângă, jos (în stânga „liniei” diagonale de culoare închisă), nu este decât o bulă de aer.

Din nou, vedem și aici o „masă de uscat” ciudată, chiar deasupra liniei și sub celulele sanguine. Aceasta este zona problematică.
 

Orice ar fi aceasta, este ceva neobișnuit.

Îngrijorător este faptul că a trecut un an de când m-am vaccinat, iar sângele meu este încă ușor de distins ca fiind sânge „vaccinat”.

Ultima parte este cea mai importantă.

Ipoteza oxidului de grafen

Există oameni care cred că respectivele foițe sunt oxid de grafen, dar nu au dovedit acest lucru.

Unii cred că identificarea se poate realiza folosind spectrometria de masă, dar alți experți spun că oxidul de grafen este compus doar din carbon, oxigen și hidrogen, deci nu va fi ușor de detectat.

Cu toate acestea, există metode inteligente prin care am putea verifica dacă există oxid de grafen chiar în fiolele de vaccin, dar nu avem la dispoziție nicio fiolă pentru a o examina.

Personal, nu am niciun interes în această dispută. O mulțime de oameni cred că este oxid de grafen, dar alții sunt de părere că este vorba de altceva.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews