ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul Cameliei Smicală, medicul român originar din Piatra Neamț care trăiește în Finlanda de 12 ani, intens mediatizat în ultima perioadă, cu episoade dureroase pentru mama despărțită de cei doi copii, cunoaște și momente, cei-i derpt, rare, de bucurie. Așa cum se întâmplă în această mare zi de sărbătoare a Nașterii Domnului. 
 
Dacă in 2017 medicul român a avut permisiunea de a-și vizita copiii cu ocazia sărbătorilor și de a le duce cadourile de Crăciun, acum Maria și Mihai petrec sărbătoarea Nașterii Domnului alături de mama lor, acasă.
 
„După cum am promis, suntem împreună cu voi. Întâi am colindat, apoi a venit Moșul, au venit și familia noastră din Eritreea (cu toate cele 3 finuțe ), am mancat(și a fost masa plină ) și apoi am fost la săniuș. Acum lenevim. Crăciun fericit! Vă iubim!”,  afost mesajul postat de Camelia Smicală pe Facebook, însoțit de câteva poze cu familia reunită.

Această „victorie” se datorează tuturor celor care nu rămân indiferenți la durerea prin care trec și la abuzurile Barnevernet-ului finlandez, dar mai ales perseverenței cu care Camelia Smicală se zbate pentru copiii ei.