Cazul Cameliei Smicală, medicul român originar din Piatra Neamț care trăiește în Finlanda de 12 ani, intens mediatizat în ultima perioadă, cu episoade dureroase pentru mama despărțită de cei doi copii, cunoaște și momente, cei-i derpt, rare, de bucurie. Așa cum se întâmplă în această mare zi de sărbătoare a Nașterii Domnului. 
 
Dacă in 2017 medicul român a avut permisiunea de a-și vizita copiii cu ocazia sărbătorilor și de a le duce cadourile de Crăciun, acum Maria și Mihai petrec sărbătoarea Nașterii Domnului alături de mama lor, acasă.
 
„După cum am promis, suntem împreună cu voi. Întâi am colindat, apoi a venit Moșul, au venit și familia noastră din Eritreea (cu toate cele 3 finuțe ), am mancat(și a fost masa plină ) și apoi am fost la săniuș. Acum lenevim. Crăciun fericit! Vă iubim!”,  afost mesajul postat de Camelia Smicală pe Facebook, însoțit de câteva poze cu familia reunită.

Această „victorie” se datorează tuturor celor care nu rămân indiferenți la durerea prin care trec și la abuzurile Barnevernet-ului finlandez, dar mai ales perseverenței cu care Camelia Smicală se zbate pentru copiii ei.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews