ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Megan Fox a recunoscut într-un interviu acordat recent revistei Glamour UK că ea și logodnicul ei, Machine Gun Kelly, „își consumă, ocazional, sângele unul altuia, în scopuri ritualice”, arată LifeSiteNews. VIDEO:
 
Într-o serie de interviuri din ultimii ani, Fox a povestit că a crescut într-o familie de penticostali harismatici și că „vorbește în limbi” încă de la vârsta de opt ani. Totodată, actrița a declarat că a fost martora unor „întâmplări magice, nebunești" și a comparat mișcarea harismatică cu Santeria, un cult sincretist pagâno-catolic din regiunile hispanice și din Caraibe.
 
Descriind o experiență pe care a numit-o „primirea Duhului Sfânt”, ea a spus: „se simte ca o energie imensă care îți trece prin vârful capului - o să par nebună - și apoi tot corpul ți se umple de acest curent electric”, adăugând că această pretinsă experiență spirituală „electrică” preceda fenomenul numit vorbirea în limbi. „Începi să vorbești, dar nu gândești, pentru că habar nu ai ce spui. Cuvintele îți ies pe gură și nu le poți controla”.
 
Fox a mai declarat că „limbile” pe care le vorbește fără să se poată controla ar fi o formă de limbaj „pe care numai Dumnezeu îl înțelege”, „limba care se vorbește în ceruri”.
 
Ce este vorbirea în limbi?
 
Susținătorii fenomenului vorbirii în limbi spun că își au temeiul în cartea Faptele Apostolilor 2:4, unde se prezintă minunea Pogorârii Duhului Sfânt: „Și s-au umplut toți de Duhul Sfânt și au început să vorbească în alte limbi, precum le dădea lor Duhul a grăi.”
 
Acest pasaj se referă la capacitatea miraculoasă de a vorbi limbi străine sau de a fi auzit în limbi străine în timp ce vorbești în limba ta. Acest dar le-a fost Sfinților Apostoli de mare folos în răspândirea Evangheliei.
 
Cu toate acestea, vorbirea în limbi este deseori un semn de posedare demonică - fapt confirmat de exorciști.