Război în USR.  Clotilde Armand este acuzată, pe un grup intern al partidului, că și-a angajat rudele și apropiații în conducerea filialei, dar și pentru că își promovează pagina personală de Facebook cu banii partidului, scrie Adevărul.

Contestatarii mai spun că aceasta nu a dat pe la partid în ultimii ani, dar vine acum, când se apropie campania, pentru că are interes să obținuă o nouă funcție.

De asemenea, USR-iștii Vlad Alexandrescu și Cristian Seidler au fost taxați pentru că nu ajută financiar filiala.
 
Reamintim că anul trecut,  Clotilde Armand a fost la un pas de a fi exclusă din partid, mai mulți membri cerându-i demisia din funcția de consilier în Consiliul Sectorului 1, informa Știri pe surse. Manuela Mureșan, colegă a lui Clotilde Armand în Consiliul Sectorului 1, a fost cea care s-a exprimat în ședință împotriva vicepreședintei USR. Aceasta ar fi lipsit de multe ori de la ședințele de consiliu, de la întâlnirile consilierilor USR în care se discută pozițiile comune în ședințele de consiliu, s-ar fi prezentat total nepregătită la ședințe și ar fi fost neatentă la subiecte discutate.

În decembrie 2016, soțul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzațiilor conform cărora „echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formațiunii cu activiștii LGBT și cu Soros.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.