ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Magnatul american Elon Musk, proprietar al rețelei de socializare Twitter, a declarat joi că țările nu ar trebui să-și "cedeze autoritatea" Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), comentarii respinse rapid pe rețeaua socială de directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, relatează Agerpres.

"Țările nu ar trebui să cedeze autoritatea către OMS", a scris Musk, al cărui cont Twitter are peste 132 de milioane de urmăritori, ca răspuns la un videoclip postat de senatorul australian de dreapta Malcolm Roberts în care critica organizația ONU.

"Țările nu cedează suveranitatea către @OMS", a replicat pe Twitter directorul general al organizației, Tedros Adhanom Ghebreyesus. "#PandemicAccord nu va schimba asta. Acordul va ajuta țările să se protejeze mai bine împotriva pandemiilor", a adăugat el.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews