ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți țigani s-au luat la bătaie într-un avion, iar aeronava a fost întoarsă pe pista aeroportului. Totul s-a întâmplat în cursa Lisabona-București a Blue Air, anunță Realitatea TV.

O cursă Lisabona-București a fost întoarsă din drum, marți după-masă, potrivit unui pasager. Călătorii vorbesc despre necesitatea de a aștepta un echipaj de poliție. Conform martorului, mai mulți pasageri de etnie romă ar fi provocat un incident care a implicat, ulterior, și alți călători.

Altercația a avut loc chiar în momentul în care aeronava se pregătea să decoleze de pe aeroportul din Lisabona. Echipajul companiei aeriene a decis să anuleze procedurile de decolare, pentru ca pasagerul care a provocat tot scandalul să fie debarcat. Reprezentanții Blue Air spun că vor depune plângere împotriva sa, pentru că firma a înregistrat pierderi, fiind nevoită să rămână la sol o oră în plus.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews