ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei rezidente de la secția Infecțioase II, din cadrul spitalului Județean Oradea, s-au luat la bătaie. Mărul discordiei - niște mesaje trimise pe grupul de WhatsApp, scrie Știripesurse, conform presei bihorene.

„Au început, de față cu colegii, să strige una la alta și apoi să se lovească”, a descris scena un martor, adăugând că după câteva minute au fost despărțite de șeful secției, dr. Andrei Csep.

„Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureș, iar una e bihoreancă. Se pare ca incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacționat cu agresivitate. S-a ajuns la păruiala, până le-a despartit dr. Csep”, a declarat managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

Contactat de ebihoreanul.ro, dr. Andrei Csep a evitat să comenteze incidentul, afirmând că nu a fost propriu-zis „o bătaie”, dar l-a confirmat și a declarat că va propune mutarea uneia dintre doctorițe la altă secție.