ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Paul Pelosi, soțul lui Nancy Pelosi, ar fi fost atacat duminică la domiciliul lor din San Francisco de un bărbat înarmat cu un ciocan, relatează presa mainstream. În vârstă de 82 de ani, Paul Pelosi ar fi suferit o fractură craniană în urma acestui atac, iar acum este spitalizat, scrie Știripesurse.

Totuși, noul proprietar al Twitter, Elon Musk, aflat în România,  a scris pe Twitter, într-un mesaj care a dispărut pe urmă, că la domiciliul soților Pelosi nu ar fi avut loc nici un atac, iar Paul Pelosi s-ar fi aflat acolo împreunã cu un bãrbat care se prostitua ca homosexual.

„Există o mică posibilitate ca aparențele să fie înșelătoare'', a scris enigmatic Musk pe Twitter, mesaj la care a adăugat un link ce trimite la un articol apărut pe website-ul conservator Santa Monica Observer, unde este detaliat cazul.
 
Why it matters that Elon Musk deleted a tweet about Paul Pelosi off Twitter - The Washington Post

Prin postarea sa pe Twitter, Elon Musk a reacționat la un tweet al fostei candidate democrate la președinția SUA învinsã de republicanul Donald Trump în 2016, Hillary Clinton.

Iată ce scrie Santa Monica Observer:

„Adevărul îngrozitor: Paul Pelosi era din nou beat și a avut o dispută cu un prostituat de sex masculin vineri dimineața devreme.

Paul Pelosi a declarat că nu știe cine este bărbatul, dar a precizat că îl cheamă David și că este un prieten.

În timp ce barurile gay din San Francisco se închideau la ora 2 dimineața, doi bărbați gay s-au întâlnit într-un bar și au plecat împreună acasă. Se întâmplă în fiecare noapte în orașul de lângă golf. Cu excepția faptului că unul dintre cei doi bărbați era căsătorit cu președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi.

S-ar putea să dispar pentru că v-am spus adevărul. Dacă o voi face, veți ști cu toții de ce. Dar iată ce s-a întâmplat cu adevărat vineri dimineața devreme în San Francisco. IMHO - în umila mea opinie.

Potrivit Poliției din San Francisco, în casă se află un bărbat care își aștepta soția. Pe celălalt bărbat  îl cheamă David, iar cei doi sunt prieteni.

De ani de zile, în SF se zvonește că Paul Pelosi este homosexual. Despre David Depape se spune că este un nudist din Castro. "Nebunul care se presupune că l-a atacat pe Paul Pelosi este un rezident din Berkeley și un "fost protestatar Castro Nudist" și "creator de bijuterii" din cânepă ... sună total MAGA Republican pentru mine.", asta de pe Twitter.

Ok, iată care este teoria, așa cum mi-a relatat o sursă: "Castro Nudists sunt un grup de prostituate homosexuale de sex masculin foarte radicale care defilează dezbrăcate.  În primul rând, poliția nu a venit ca răspuns la o alarmă. A venit ca răspuns la o "verificare a stării de bine". Deci, cineva i-a chemat să verifice ce face Pelosi."

"Când nu a răspuns la telefon, polițiștii au spart ușa glisantă de sticlă pentru a intra. Pelosi se lupta cu suspectul, care era în lenjerie intimă.

Pelosi deținea ciocanul. Nu Depape. Sau, prostituatul făcea ceva ce nu-i plăcea lui Pelosi."

"Și apoi a fost conferința de presă când nu știau că microfonul era deschis. În timpul acesteia, un reporter a confirmat că suspectul era un homosexual Castro Nudist, dar (autoritățile) i-au spus că nu-l poate folosi."

"Acum spuneți-mi ceva. Acești oameni valorează sute de milioane de dolari. Nancy este a treia în linia de succesiune la președinție. Nu crezi că au cea mai uimitoare securitate? Și, apropo, când Pelosi a avut acel accident de conducere în stare de ebrietate, avea un tânăr cu el, și și asta a fost mușamalizat de poliție și de presă."

"Cum ar fi putut (suspectul Depape) să spargă o fereastră care fără să declanșeze alarma? Nu a reușit. Poliția a spart fereastra pentru a intra. Nu exista decât un singur ciocan, iar acesta îi aparținea lui Pelosi. Și doar UN singur polițist l-a citat pe făptaș spunând: "Unde e Nancy?". Niciuna dintre celelalte surse nu a spus că s-a întâmplat asta. "

"Și unul dintre ei ar fi putut cu ușurință să spargă acel geam. Nu uitați, nu s-a declanșat nicio alarmă. Cum ar fi putut (suspectul Depape) să intre în acea casă fără să facă asta? Polițiștii au spart geamul pentru a intra."

Cine a sunat la 911 pentru a iniția o verificare? Fie Nancy, fie angajații ei, care nu au auzit nimic de Paul toată seara și dintr-o dată este ora 2 dimineața. Sau un vecin, care a auzit o bătaie la reședința Pelosi.

Trebuie să recunoaștem că David Depape este un nebun cunoscut. El este un negator al alegerilor, spune presa mainstream, care a postat teorii ale conspirației pe internet. Este posibil să fie adevărat, dar el locuiește și în Berkeley, unde este un student de carieră în vârstă de 42 de ani.

"Firma mea de avocatură a notificat o dată un proces împotriva lui Paul Pelosi în SF, după ce a încercat să notifice la alte reședințe - Napa, Georgetown. Nu erau acasă, dar personalul era acasă, iar mai mulți ofițeri de poliție se aflau în perimetru. Spargerea este ciudată având în vedere acest nivel de securitate." a declarat Harmeet Dillon, președintele Comitetului Național Republican.”