ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul din Ontario, Doug Ford, a declarat că a descurajat puternic ideea unor noi restricții COVID-19 sau a reorganizării sistemului de certificate pentru vaccinuri după luna viitoare, spunând că publicul "a terminat cu asta", făcând aluzie eficacitatea scăzută a vaccinului(mai precis 0,84%), transmite Toronto CTV News.

Ford a declarat că publicul trebuie să meargă mai departe atunci când a fost întrebat ce ar trebui să facă întreprinderile care intenționează să mențină certificatele de vaccinare după 1 martie pentru a spori încrederea consumatorilor.
 
Iată ce a declarat premierul:
 
"Am terminat cu asta! Să începem să mergem mai departe, cu grijă. Lumea a terminat cu asta, haideți să mergem mai departe.
 
Trebuie doar să fim atenți, să ne asigurăm că ne spălăm pe mâini și să mergem înainte".

El a sugerat că nu are prea multă valoare continuarea vaccinării, subliniind că a treia doză nu oferă o protecție împotriva infecției cu Omicron.

"Știm, de asemenea, că nu contează dacă ai o singură doză sau 10 doze, tot poți să iei COVID-19.
 
Îl vedeți pe prim-ministru că are trei vaccinuri și știu sute de oameni cu trei vaccinuri, care au luat COVID-19, trebuie doar să fim atenți, să ne asigurăm întotdeauna că ne spălăm pe mâini și să mergem mai departe”.
 
VIDEO: