ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până la 20.000 de fani scoțieni sunt așteptați la Londra înainte de meciul decisiv din această seară de la Euro 2020 împotriva Angliei, în ciuda insistențelor guvernului de a nu participa, informează Sky News.

Sky News a vorbit cu câțiva fani scoțieni în pubul Piper's Rest, lângă gara Waverley din Edinburgh, înainte de a pleca spre sud - toți aveau bilete la meci. Martin Riddell a declarat: "Am urmărit Scoția, de aproape și de departe, și în ultimii 23 de ani și nu am avut parte de prea multe bucurii, așa că, pentru noi, aceasta este șansa de a juca într-un turneu și trebuie să fim acolo”.

 "Meciul dintre Scoția și Anglia face să ți se miște părul de pe ceafă, mai ales odată ce te afli pe acel stadion.  Am trecut prin multe, ca fani ai Scoției, și ne merităm ziua noastră”, au declarat fanii.

În ciuda restricțiilor anticovid , se estimează că 14,8 milioane de halbe vor fi vândute în Anglia și Scoția în ziua meciului, cu peste trei milioane de vânzări în timpul meciului.