Tatăl Luizei, Claudiu Melencu, a primit o scrisoare tulburătoare, prin care i se transmitea că atât Luiza, cât si Alexandra sunt moarte. DIICOT a intrat pe fir și a demarat cercetări.
 
Tatăl Luizei, Claudiu Melencu, a povestit la România TV, că a primit o scrisoare prin care i se transmitea că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, fiica lui, sunt moarte și să nu le mai caute. Bărbatul a spus că după primirea scrisorii a sunat imediat la Poliție și urmează ca anchetatorii să vină să ridice scrisoarea.
 
”În scrisoare scrie așa: domnilor vă rog frumos să nu mai căutați fetele, sunt moarte. Am sunat la 112. Vă dați seama cum mă simt eu. Nu pot să mă apropii de casa mea din cauza lor. Aștept să vină DIICOT să ia această probă, această scrisoare. Eu am vorbit cu fata la 11:30 în data de 14 aprilie. Ea m-a sunat pe mine și mi-a spus: tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Tati, am ajuns la ocazie, am oprit ocazia și te sun când ajung acasă. A venit mașina morții, probabil”, a precizat Claudiu Melencu la România TV.

Tatăl Luizei Melencu a mai precizat că el crede că fiica sa trăiește. Mai mult, acesta susține că a fost îndepărtat de familie. 

”Eu simt că trăiește. Pe mine m-au îndepărtat, soția și cu socrul meu... În scrisoare scrie foarte clar că fetele sunt moarte. Dar eu simt că Luiza trăiește și acolo unde este nu e bine...”, a mai spus Claudiu Melencu. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews