ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Tatăl Luizei, Claudiu Melencu, a primit o scrisoare tulburătoare, prin care i se transmitea că atât Luiza, cât si Alexandra sunt moarte. DIICOT a intrat pe fir și a demarat cercetări.
 
Tatăl Luizei, Claudiu Melencu, a povestit la România TV, că a primit o scrisoare prin care i se transmitea că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, fiica lui, sunt moarte și să nu le mai caute. Bărbatul a spus că după primirea scrisorii a sunat imediat la Poliție și urmează ca anchetatorii să vină să ridice scrisoarea.
 
”În scrisoare scrie așa: domnilor vă rog frumos să nu mai căutați fetele, sunt moarte. Am sunat la 112. Vă dați seama cum mă simt eu. Nu pot să mă apropii de casa mea din cauza lor. Aștept să vină DIICOT să ia această probă, această scrisoare. Eu am vorbit cu fata la 11:30 în data de 14 aprilie. Ea m-a sunat pe mine și mi-a spus: tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Tati, am ajuns la ocazie, am oprit ocazia și te sun când ajung acasă. A venit mașina morții, probabil”, a precizat Claudiu Melencu la România TV.

Tatăl Luizei Melencu a mai precizat că el crede că fiica sa trăiește. Mai mult, acesta susține că a fost îndepărtat de familie. 

”Eu simt că trăiește. Pe mine m-au îndepărtat, soția și cu socrul meu... În scrisoare scrie foarte clar că fetele sunt moarte. Dar eu simt că Luiza trăiește și acolo unde este nu e bine...”, a mai spus Claudiu Melencu.