ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înaintea aprobării anticipate a vaccinului anti-COVID în Europa, supraviețuitorii Holocaustului și urmașii acestora au trimis o scrisoare Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), cerând oprirea programului de vaccinare anticovid. Supraviețuitorii acuză autoritățile de reglementare medicală că nu au informat corect populația cu privire la pericolele vaccinurilor, încălcând astfel Codul de la Nürnberg, numind programul de vaccinare un "al doilea holocaust", potrivit Doctors for Covid Ethics.

Iată o parte din scrisoarea adresată Agenției Europene pentru Medicamente:

STOP HOLOCAUSTULUI

Doamnelor și domnilor,

Noi, supraviețuitorii atrocităților comise împotriva umanității în timpul celei de-a doua conflagrații mondiale, al Doilea Război Mondial, ne simțim obligați să ne urmăm conștiința și să scriem această scrisoare. Este evident pentru noi că un alt holocaust de o mai mare amploare are loc în fața noastră, sub ochii noștri.
 
Majoritatea populației lumii nu realizează încă ceea ce se întâmplă, deoarece magnitudinea unei crime organizate ca aceasta este dincolo de sfera lor de experiență. Noi, cu toate acestea, știm. Ne amintim numele Josef Mengele. Unii dintre noi au cunoștințe personale, amintiri personale. Experimentăm un déjà vu atât de îngrozitor încât ne ridicăm pentru a ne proteja bieții noștri semeni. Inocenții amenințați includ acum copii și chiar sugari.

În doar patru luni, vaccinurile COVID-19 au ucis mai mulți oameni decât toate vaccinurile disponibile combinate de la mijlocul anului 1997 până la sfârșitul anului 2013 - o perioadă de 15,5 ani. Și persoanele cele mai afectate au vârste cuprinse între 18 și 64 de ani - grupa care nu se afla în statisticile Covid.

Vă solicităm să opriți imediat acest experiment medical nelegiuit asupra omenirii.Ceea ce numiți "vaccinare" împotriva SARS-Cov-2 este, de fapt, o imixtiune blasfemică în naturii. Niciodată până acum nu s-a mai realizat imunizarea întregii planete prin livrarea de
un ARNm sintetic în corpul uman. Este un experiment medical la care nu se poate face referire în cadrul procesului de la Nuremberg.

Nürnberg trebuie să fie aplicat. Cele 10 principii etice din acest document reprezintă un fundament, un cod de etică medicală care a fost formulat în timpul procesului medicilor de la Nürnberg pentru a asigura că ființele umane nu vor mai fi niciodată supuse la experimente medicale involuntare & proceduri.


Principiul 1 din Codexul de la Nürnberg:

(a) "Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut esențial. Acest lucru înseamnă că persoana implicată ar trebui să aibă capacitatea legală de a-și da consimțământul; ar trebui să se afle într-o situație în care să poată exercita o putere de alegere liberă, fără a fi supusă la intervenția oricărui element de forță, fraudă, înșelăciune, constrângere, depășire sau altă formă ulterioară de constrângere sau coerciție; și ar trebui să aibă suficiente cunoștințe și înțelegere a elementelor subiectului în cauză, astfel încât să îi permită să
să ia o decizie înțelegătoare și luminată.


(b) Acest din urmă element necesită ca înainte de acceptarea unei decizii pozitive de către subiectul experimental, trebuie să i se aducă la cunoștință natura, durata și scopul experimentului. metoda și mijloacele prin care urmează să fie efectuat; toate inconvenientele și pericolele la care se poate aștepta în mod rezonabil; și efectele asupra sănătății sau asupra persoanei, care ar putea rezulta din participarea sa la experiment.

(c) Obligația și responsabilitatea de a verifica calitatea consimțământului revine fiecărei persoane care inițiază, conduce sau se implică în experiment. Este o responsabilitate personală de îndatorire și responsabilitate care nu poate fi delegată unei alte persoane în mod nepedepsit”.

Puteți citi scrisoarea integral AICI