ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marșul Normalității, organizat de Partidul Noua Dreaptă, se va ține în Piața Victoriei, sâmbătă, 14 august, la ora 13:00, în aceeași zi cu manifestația LGBT anunțată de asociația ACCEPT, dar, posibil, și cu manifestația lui Gigi Becali, anunțată pe traseul Calea Victoriei - Piața Universității, ca reacție la marșul LGBT.

Iată declarația președintelui Partidului Noua Dreaptă, Av. Tudor Ionescu: 

„Partidul Noua Dreaptă organizează sâmbătă 14 august tradiționalul MARȘ PENTRU NORMALITATE pentru a exprima protestul românilor:

1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;

2. Față de acțiunile nocive ale președintelui Iohannis (un promotor al toxicei "teorii a genurilor" și a educației (homo)sexuale în scoli), care a atacat la Curtea Constituțională legea care interzice referirile la identitatea de gen în scoli și a cerut reexaminarea Legii care condiționează educația sexuală în scoală de acordul părinților;

3. Față de aberantul RAPORT MATIC adoptat de Parlamentul European cu voturile europarlamentarilor USR-PLUS, care prevede că și bărbații pot naște copii și trebuie "să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen" (lit. N din raport).

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la a 16-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei.
 
Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei (încă din luna iunie!) și vă așteptăm sâmbătă 14 august la ora 13:00 în Piața Victoriei pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală. Din Piața Victoriei vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii - Patriarhia Română.
 
Pe 14 august vom demonstra împreună că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!”