ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de părinți îngrijorați au protestat miercuri seara la parcul Disneyland din Anaheim, California, împotriva agendei companiei Disney de a îndoctrina copiii cu ideologia LGBT.

Protestatarii au făcut apel la boicotarea produselor Disney.

Acțiunea de protest a fost organizată de grupul creștin Hold the Line.

Liderul grupului, Sean Feucht, a anunțat că organizația sa a strâns peste 50.000 de semnături pe o petiție în care i se cere companiei Disney să înceteze cu îndoctrinarea copiilor.

Săptămâna trecută, Hold the Line a organizat un protest similar în fața sediului Disney din Burbank.

Înregistrări video care au ajuns recent în presă îi arătau pe conducătorii companiei Disney vorbind candid despre planurile lor de a introduce ideologia radicală LGBT în emisiunile și filmele pentru copii.

De asemenea, ei au putut fi văzuți discutând în ședințele din cadrul companiei despre adoptarea transgenderismuluiși introducerea mai multor personaje de travestiți în produsele Disney.

Președintele Director General al Disney, Bob Chapek, a promis că va continua să lupte împotriva Legii Drepturilor Părinților în Educație, din statul Florida, care acordă părinților un rol important în ceea ce învață copiii lor în școli.

Mai mult, Chapek a promis că va combate orice inițiative legislative similare din alte state.

Însă stângismul deșănțat al companiei Disney se întoarce ca un bumerang împotriva ei înseși. Un sondaj recent arăta că peste 68% dintre americani nu mai vor să aibă de a face cu produsele Disney.