ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul politician și comentator politic Gelu Vișan a început și Facultatea de Teologie. Nu mică i-a fost mirarea când a constatat că, la începutul anului universitar, studenților teologi și nu numai li s-a interzis sfânta binecuvântare de început de an. Parca au ieșit ca cârtițele solomonei, cum e anticreștinul Alexandru Solomon, din tot sistemul! Cu siguranță personajul care a dat ordinul ateu, Dan-Marcel Iliescu, va fi aplaudat de toate goarnele neomarxiste. Se întâmplă la Constanța, unde rector este un plagiator dovedit, cu vârf și îndesat, de către jurnalistul de investigații Ion Spânu!

Redăm integral semnalul de alarmă tras de Gelu Vișan:

„Rectorul Neomarxist. Slujba Religioasă Interzisă la Universitatea Ovidius din Constanța

Am venit cu mare bucurie la Festivitatea de Deschidere a Anului Universitar la Universitatea Ovidius din Constanța.

Sunt onorat că studiez Teologia la Facultatea de Teologie a Universității Ovidius.

Eu am ales să studiez Teologia la Constanța, în mod special pentru că aici este un stâlp al Ortodoxiei Românești, Înaltpreasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Este o bucurie nemăsurată să-l cunosc pe IPS Teodosie și echipa de profesori de la Facultatea de Teologie.
Chiar dacă sunt licențiat și master în Științe Politice am emoții, ca la orice început de drum.

Din păcate, constat cu amărăciune, cu mare amărăciune, că la festivitatea de deschidere a Noului an, Rectorul, Dan-Marcel Iliescu A INTERZIS Slujba Religioasă!

De ce?

Pentru că, așa cum mai sunt câțiva, Rectorul este Neomarxist.

Să privezi studenții de slujba religioasă de început de an, arată cu câtă forță atacă Neomarxismul din România.
Pentru domnul Rector, nu contează că majoritatea studenților și-ar fi dorit slujbă religioasă, care până acum un an s-a ținut regulat, ci că el este Neomarxist.

Pentru dumneavoastră, trebuie să știți că în SUA Neomarxismul, sau Noua Stângă, sau Corectitudinea Politică au intrat în Societate prin Universități și au ca principal mijloc de acțiune și în același timp scop interzicerea Creștinismului.

Îmi saltă inima de bucurie că studiez Teologia cu unul dintre marii stâlpi ai ortodoxiei Românești. În același timp, mă doare că Rectorul Universității în cadrul căreia este Facultate de Teologie, interzice slujba religioasă la ceremonia de începere a Anului Universitar!

Ferească Dumnezeu!

Cu câtă neobrăzare atacă Neomarxismul în România!”

In foto, în spatele scenei unde mai-marii și-au ținut discursurile, „unele de-a dreptul comunistoide”, reclamă Gelu Vișan.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews