ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Companiile americane le cer acum angajaților să prezinte un test COVID pozitiv înainte de a începe ziua de lucru, deoarece contractarea virusului SARS-CoV-2 reprezintă cel mai bun mod de a dovedi că ești vaccinat.

Companiile și-au autoimpus această nouă măsură imediat după ce președintele Biden a amenințat că este posibil să le-o ceară angajaților federali la un moment dat, într-un viitor oarecare.

Dr. Anthony Fauci a felicitat companiile pentru noua strategie. „Știți, din moment ce vaccinul a fost atât de perfect, dar ineficient, această abordare le va permite oamenilor să valorifice imunitatea naturală ca și cum ar fi un fel de injecție de rapel. În opinia mea, cu cât ne îmbolnăvim mai repede cu toții, cu atât mai bine, pentru că, în felul acesta, va crește foarte mult eficacitatea vaccinului.”

„Totuși, recomandăm în continuare măștile”, a adăugat el.
 
Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a preluat noua tendință și a dublat-o cu o nouă cerință, care prevede ca toți californienii să fie infectați cu forța de un detașament de persoane intrate ilegal în SUA din Mexic. Se preconizează că noul program va crea milioane de locuri de muncă.
 
Textul de mai sus este un pamflet, preluat de pe site-ul american The Babylon Bee, un fel de Cațavencu de pe vremuri