ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bronny James, fiul în vârstă de 18 ani al celebrului jucătorului  din NBA LeBron James, a suferit ieri un stop cardiac în timpul antrenamentului cu echipa de baschet a Universității din California de Sud (USC), potrivit TMZ Sports. Nu se știe dacă acesta este vaccinat anticovid, scrie LifeSiteNews.

Bronny a fost transportat de urgență la un spital din apropiere după ce a căzut inconștient în timpul antrenamentului, luni dimineață.

Vestea incidentului i-a determinat pe mulți din rețelele de socializare să se întrebe dacă acesta are legătură cu serul experimental COVID, deoarece rapoartele privind sportivii profesioniști complet vaccinați care au avut probleme cardiace și chiar decese au crescut vertiginos în ultimii ani.  

"Nu putem atribui totul vaccinului, dar, în aceeași măsură, nu putem să nu atribuim nimic", a declarat marți Elon Musk, directorul executiv al Twitter, Elon Musk. "Miocardita este un efect secundar cunoscut. Singura întrebare este dacă este rară sau comună".
 
 


Potrivit TMZ, un apel la 9-1-1 a fost efectuat luni, 24 iulie, la ora 9:26 a.m., de la Galen Center al USC. O ambulanță cu sirenele în funcțiune s-a deplasat rapid la fața locului. Un purtător de cuvânt al familiei a făcut următoarea declarație pentru publicație:

Ieri, în timp ce se antrena, Bronny James a suferit un stop cardiac. Personalul medical a reușit să îl trateze pe Bronny și să îl ducă la spital. El este acum în stare stabilă și nu mai este la terapie intensivă. Cerem respect și intimitate pentru familia James și vom actualiza presa atunci când vom avea mai multe informații.

Bronny a urmat cursurile liceului Sierra Canyon High School de lângă Los Angeles. Tatăl său, LeBron, și-a exprimat dorința de a juca alături de el în NBA atunci când va deveni eligibil pentru draft în 2024. Fostul jucător NFL Damar Hamlin, care a suferit el însuși un eveniment cardiac în era post-COVID, precum și mulți sportivi de primă mână au transmis urări de bine familiei James pentru recuperarea lui Bronny.

"LeBron și Savannah doresc să transmită în mod public cele mai profunde mulțumiri și aprecieri personalului medical și sportiv de la USC pentru munca lor incredibilă și pentru dedicarea lor pentru siguranța sportivilor", a declarat familia.

În septembrie 2021, LeBron a declarat că inițial a fost "sceptic" în legătură cu administrarea vaccinului COVID, dar "după ce m-am documentat și lucruri de acest gen, am simțit că este cel mai bine nu doar pentru mine, ci și pentru familia mea, pentru prietenii mei. De aceea am decis să o fac".
 
(Foto: Lebron și Bronny James)

Lakers News: LeBron James' Son Bronny Has Cardiac Arrest At USC Gym - All Lakers | News, Rumors, Videos, Schedule, Roster, Salaries And More