ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Partidului Ecologist, Dănuț Pop, a declarat miercuri seară, la Realitatea TV, că George Maior va fi propus pentru funcția de premier de către Victor Ponta, scrie evz.ro.

Dănuț Pop a declarat la Realitatea TV că „tevatura” privind răsturnarea guvernului, retragerea ALDE din alianța de guvernare și alipirea de Pro România au ca scop punerea unui premier tehnocrat în fruntea Guvernului.

Președintele PER a adăugat că președintele Pro România, Victor Ponta, dă semnale că ar dori ca următorul premier să fie George Marior.

Dănuț Pop a mai spus că este posibilă o eventuală colaborare între Pro România și USR-PLUS, prin care Florian Coldea să revină în fruntea SRI.

„Criza guvernamentală se rezolvă foarte simplu. Nu vor să îl aducă acum. Vor să îl aducă după prezidențiale. Dacă au pus foarte mulți candidați împotriva doamnei Dăncilă, să nu intre în turul doi, să intre Barna în turul doi. Mizează că votanții PSD îl vor alege pe Barna și atunci Barna președinte, Maior prim-ministru și Coldea șeful SRI-ului”, a declarat Dănuț Pop la Realitatea TV.