Președintele Partidului Ecologist, Dănuț Pop, a declarat miercuri seară, la Realitatea TV, că George Maior va fi propus pentru funcția de premier de către Victor Ponta, scrie evz.ro.

Dănuț Pop a declarat la Realitatea TV că „tevatura” privind răsturnarea guvernului, retragerea ALDE din alianța de guvernare și alipirea de Pro România au ca scop punerea unui premier tehnocrat în fruntea Guvernului.

Președintele PER a adăugat că președintele Pro România, Victor Ponta, dă semnale că ar dori ca următorul premier să fie George Marior.

Dănuț Pop a mai spus că este posibilă o eventuală colaborare între Pro România și USR-PLUS, prin care Florian Coldea să revină în fruntea SRI.

„Criza guvernamentală se rezolvă foarte simplu. Nu vor să îl aducă acum. Vor să îl aducă după prezidențiale. Dacă au pus foarte mulți candidați împotriva doamnei Dăncilă, să nu intre în turul doi, să intre Barna în turul doi. Mizează că votanții PSD îl vor alege pe Barna și atunci Barna președinte, Maior prim-ministru și Coldea șeful SRI-ului”, a declarat Dănuț Pop la Realitatea TV.


 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews