ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După luni întregi de suspans, cel de-al 45-lea președinte Donald Trump a anunțat că "Truth Social" - un nou proiect de social media condus de Trump Media & Technology Group - va fi lansat la începutul anului 2022, potrivit National File.

Într-un e-mail surpriză trimis miercuri seară presei, a fost anunțată o companie multi-media și o platformă de social media însoțitoare din partea unei organizații nou-formate numită Trump Media & Technology Group. Potrivit comunicatului de presă, TMTG va fi în curând o companie listată la bursă:

Misiunea Trump Media & Technology Group este de a crea un rival al consorțiului media liberal și de a riposta împotriva companiilor "Big Tech" din Silicon Valley, care și-au folosit puterea unilaterală pentru a reduce la tăcere vocile de opoziție din America.
 


Trump Media & Technology Group ("TMTG") va lansa în curând o rețea socială, denumită "TRUTH Social". TRUTH Social este acum disponibilă pentru precomandă în magazinul Apple App Store.
 
TRUTH Social intenționează să înceapă lansarea Beta pentru invitați în noiembrie 2021. O lansare la nivel național este așteptată în primul trimestru al anului 2022.
 
Cei care sunt interesați să se alăture TRUTH Social pot vizita acum www.truthsocial.com pentru a se înscrie pe lista de invitați.

Președintele Trump a scris:
 
"Am creat TRUTH Social și TMTG pentru a mă opune tiraniei Big Tech. Trăim într-o lume în care talibanii au o prezență uriașă pe Twitter, dar președintele vostru american preferat a fost redus la tăcere. Acest lucru este inacceptabil".

"TMTG a fost fondat cu misiunea de a da o voce tuturor. Sunt încântat să încep în curând să îmi împărtășesc gândurile pe TRUTH Social și să lupt împotriva Big Tech. Toată lumea mă întreabă de ce nu se ridică cineva împotriva Big Tech? Ei bine, o vom face în curând!"