ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Russell Brand a fost acuzat de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional în decursul unei perioade de șapte ani, 2006-2013 - acum 10 și 17 ani! Acuzațiile au fost rezultatul unei anchete comune a publicațiilor Sunday Times, The Times și Channel 4 iar acum este știrea numărul 1 din întreaga lume la BBC.
 
 
Cinci presupuse victime, dintre care patru anonime, au fost intervievate în documentarul marca Channel 4, difuzat sâmbătă seara.

Titlurile din Times au declarat că i-au contactat pe reprezentanții personalității mediatice cu detalii despre acuzații - precum și cu informații care să îl ajute să își amintească incidentele în cauză - înainte de publicarea planificată, oferindu-le opt zile pentru a răspunde.

Avocații lui Brand au caracterizat modul în care a fost făcută cererea de comentarii drept o "strategie preconcepută, menită să îi dăuneze clientului lor", potrivit raportului.
 
Aceștia au adăugat că el crede că există o "agendă profund îngrijorătoare în toată această situație, și anume faptul că este un radiodifuzor de media alternativă care concurează cu media mainstream".

După ce i s-a oferit o nouă ocazie de a răspunde la acuzații, Brand a decis să difuzeze o declarație online vineri, a precizat Sunday Times. 
 
 
Una dintre presupusele victime a afirmat că Brand a violat-o în 2012 în casa sa din Los Angeles, a relatat Sunday Times, adăugând că în aceeași zi a primit tratament de specialitate la un centru de criză pentru violuri.

Ziarul a precizat că aceasta i-a trimis un mesaj pentru a-i spune că a fost speriată de el și că s-a simțit exploatată, adăugând: "Când o fată spune NU înseamnă nu".
 
Brand i-ar fi răspuns spunând că îi pare "foarte rău", a relatat ziarul.

Femeia, care a spus că l-a întâlnit la o petrecere de după emisiunea sa de chat Brand X, a declarat pentru Channel 4 că nu a raportat presupusul viol la poliție, fiind speriată din cauza faimei actorului.

O a treia femeie a declarat că Brand a agresat-o sexual în timp ce lucra cu el în Los Angeles și că acesta a amenințat-o că va lua măsuri legale dacă va spune cuiva despre acuzația sa, potrivit ziarului.
 
O a patra femeie a descris că a fost "agresată sexual" de Brand, iar acesta a fost "abuziv fizic și emoțional" față de ea, a precizat Sunday Times.
 
Ziarul a precizat că alte câteva persoane l-au acuzat pe Brand de abuz fizic și emoțional, hărțuire sexuală și hărțuire, adăugând că cei care s-au prezentat nu se cunoșteau între ei și că, în cea mai mare parte, au ales să rămână anonimi.
 
Russell Brand, discreditat din cauza opiniilor sale despre vaccinuri?
 
Comediantul este convins că scandalul e menit să îl discrediteze, din cauza opiniilor sale despre vaccinuri.
 
Actorul a fost deseori criticat după ce s-a arătat sceptic în privința serurilor anti-COVID.
 
 
 
 
 
Andrew Tate și Elon Musk îi sar în apărare

„Bineînțeles, nu le place competiția”, a scris Elon Musk, pe Twitter, în răspuns la mesajul de pe platformă al lui Brand.

„Bine ai venit în club”, i-a scris, tot pe Twitter, Andrew Tate, alături de o imagine cu un cavaler cu mesajul – „Merg să mă lupt cu acuzațiile cățelelor nebune”.