ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorii vor reconstitui crimele în acheta de la Caracal. Alexandru Cumpănașu a anunțat că luni, 16 septembrie, va avea loc această reconstituire.

„Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunțată de către procurori că luni și marți va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlinește 16 ani. Nu știu dacă vor include și EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi.

Este macabru, trist, oribil dar dacă abia la solicitarea noastră vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit să-l facă înainte de a termina cercetarea la fața locului. Dacă nu va include acest experiment atunci această reconstituire nu valorează nimic! Oricum ar fi mă simt mâhnit și trist după atâtea zile de neputință a procurorilor și polițiștilor!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook. 
 
Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, și Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.

Bărbatul susține că le-a răpit, le-a sechestrat și le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenușă, fragmente de oase și dinți, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală București au arătat că, în proporție de 99,93%, acestea aparțin Alexandrei Măceșanu.