ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antena 3 a difuzat imagini cu Sebastian Ghiță la Belgrad, după eliberarea din arest, în timp ce ieșea din sectia de poliție unde trebuie să se prezinte în cadrul controlului judiciar.

Îmbrăcat sport, în tricou, Sebastian Ghiță se urcă într-o limuzină Audi cu număr de Belgrad, condusă de altcineva, și dispare în trafic.
Sebastian Ghiță a fost eliberat pe 26 mai din arestul Poliției din Belgrad, în schimbul unei cauțiuni de 200.000 de euro. El a fost plasat sub control judiciar, i s-a confiscat pașaportul, nu are voie să părăsească Belgradul și trebuie să se prezinte periodic la poliție.
 
Surse judiciare din Belgrad au declarat pentru AGERPRES că eliberarea lui Sebastian Ghiță a fost condiționată de obligativitatea de a nu părăsi capitala Republicii Serbia și de a se prezenta la poliție la datele de 1 și 15 ale fiecărei luni până la soluționarea dosarului ce i-a fost deschis în instanță pentru utilizarea unei identități false. Omul de afaceri așteaptă o decizie privind cererea de extrădare formulată de autoritățile române.