ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Contribuabilii americani plătesc peste 30.000 de dolari pe lună, astfel încât Serviciul Secret să poată închiria o proprietate în enclava de lux a celebrităților, Malibu, pentru a-l proteja pe Hunter Biden, care locuiește în apropiere într-o casă cu vederi panoramice încântătoare ale Pacificului. Ocean, conform unui nou raport de investigații, publicat presa americană și citat de EVZ.

30.000 de dolari SUA pe lună pentru o reședință a lui Hunter Biden! Un fost agent al Serviciului Secret a declarat pentru ABC News și The Hill că aranjamentul reprezintă „costul de a face afaceri” pentru Secret Service, deoarece Hunter Biden – ca și alți membri ai familiei prezidențiale – are dreptul la măsuri de securitate non-stop. „De obicei, oriunde un membru al programului de protecției își stabilește reședința, Serviciul Secret este forțat să găsească un loc de închiriat în apropiere, la valoarea de piață”, a spus agentul pensionar Don Mihalek, adăugând că agenția închiriază și proprietăți la Wilmington și Rehoboth Beach din Delaware ca parte a datoriilor sale de a-l proteja pe președintele Biden când acesta își petrece weekendul acasă. „Acest lucru nu este nou”, a adăugat Mihalek. „Serviciul Secret a trebuit să facă acest lucru în toate administrațiile anterioare și, din păcate, piața imobiliară a crescut în mod substanțial prețurile.”

Casa „stil” include patru dormitoare și trei băi, un living deschis cu tavan boltit și o bucătărie imensă, a raportat ABC, citând descrierea online a proprietății. Conacul, situat pe aproape un acru în vârful unui deal în comunitatea de coastă Malibu, are o „curte spațioasă asemănătoare unui parc”, o piscină, un centru spa și un bar încorporat cu grătar. Lista prezintă, de asemenea, priveliștile „încântătoare” ale casei la ocean, la 180 de grade.

Dispozitivul de securitate al ”Primului Fiu” este amplasat alături într-o proprietate în stil spaniol, care are o „vedere superbă la ocean”, precum și șase dormitoare, șase băi, o sală de sport, o sală de degustare, un grătar încorporat, un piscina si un spa. Proprietatea se află la aproximativ o milă distanță de ocean, potrivit TMZ. O scară în spirală duce pe un „turn asemănător unui castel către retragerea principală cu barul piscinei”, se spune în lista, adăugând că casa oferă „nivel de locuit la cel mai sofisticat stil de vacanță” și este „un refugiu perfect pentru clientela exigentă.”​, se mai arată în articolul citat de EVZ și preluat de ActiveNews.

Citiți și TRUMP către PUTIN: De ce nu spui pentru ce a primit Hunter Biden BANI DE LA RUȘI? Fiul lui Joe Biden folosea Ucraina ca trambulină pentru China comunistă, susține Jack Maxey, omul care a dezvăluit de unul singur e-mail-urile din laptopul lui Hunter Biden