ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către președintele Klaus Iohannis, va avea loc marți, pe ordinea de zi fiind incluse, printre altele, analiza activității Serviciului Român de Informații în anul 2016, Regulamentul de organizare și funcționare a Centrului de Coordonare Operativă Antiteroristă și Carta albă a apărării, informează Administrația Prezidențială, conform Agerpres.
 
Alte subiecte care vor fi abordate se referă la implementarea Strategiei Globale a UE (dimensiunea securitate și apărare), forțele armate ale României care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român în anul 2018, planul de înzestrare a Armatei României 2017-2026 și evoluțiile recente ale fenomenului migrației și principalele măsuri implementate la nivel național.

În cadrul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională, menționează sursa citată.