ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



La Alba Iulia are loc, astăzi, o ședință solemnă a Guvernului, ce se va desfășura la Sala Unirii. Înainte de începerea întrunirii, premierul Viorica Dăncilă va vizita Monumentul Unirii, se va întâlni cu ÎPS Irineu și va depune o coroană de flori la Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul.

Viorica Dăncilă și membrii Executivului participă joi, la Alba Iulia, la o ședință solemnă de Guvern dedicată celebrării Zilei Naționale a României în anul Centenarului Marii Uniri, transmite Agerpres.

Ședința va avea loc de la ora 10:30 în Cetatea Alba Carolina, în Sala Unirii, potrivit programului premierului.

La finalul ședinței, Viorica Dăncilă va participa la ceremonia de semnare a acordurilor între Guvern și Federațiile Sindicale Reprezentative din Învățământ, respectiv între Executiv și Federația Patronatelor Societăților din Construcții.

Ulterior, șefa Guvernului va semna în Cartea de onoare a Cetății Alba Carolina.

Ședința solemnă de Guvern va fi precedată de o vizită a premierului Dăncilă la Monumentul Unirii din Alba Iulia și de o întrevedere cu arhiepiscopul de Alba Iulia, Irineu Pop. Totodată, Dăncilă va participa la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul.