La Alba Iulia are loc, astăzi, o ședință solemnă a Guvernului, ce se va desfășura la Sala Unirii. Înainte de începerea întrunirii, premierul Viorica Dăncilă va vizita Monumentul Unirii, se va întâlni cu ÎPS Irineu și va depune o coroană de flori la Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul.

Viorica Dăncilă și membrii Executivului participă joi, la Alba Iulia, la o ședință solemnă de Guvern dedicată celebrării Zilei Naționale a României în anul Centenarului Marii Uniri, transmite Agerpres.

Ședința va avea loc de la ora 10:30 în Cetatea Alba Carolina, în Sala Unirii, potrivit programului premierului.

La finalul ședinței, Viorica Dăncilă va participa la ceremonia de semnare a acordurilor între Guvern și Federațiile Sindicale Reprezentative din Învățământ, respectiv între Executiv și Federația Patronatelor Societăților din Construcții.

Ulterior, șefa Guvernului va semna în Cartea de onoare a Cetății Alba Carolina.

Ședința solemnă de Guvern va fi precedată de o vizită a premierului Dăncilă la Monumentul Unirii din Alba Iulia și de o întrevedere cu arhiepiscopul de Alba Iulia, Irineu Pop. Totodată, Dăncilă va participa la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.