ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șefa secției de Terapie Intensivă din cadrul spitalului „Profesor Dr. Dimitrie Gerota”, dr. Alida Moise, a fost împuternicită să îndeplinească funcția de director general al acestei unități, a anunțat, vineri, pe Facebook, ministrul de Interne, Marcel Vela.

„Începând de vineri medicul șef al Secției ATI a Spitalului de Urgență "Profesor Dr. Dimitrie Gerota" București, doamna Moise Alida, cea care a învins moartea printr-o luptă crâncenă cu acest virus, și care va continua să salveze vieți, a fost împuternicită să îndeplinească funcția de director general al acestei unități”, a scris, pe Facebook, ministrul de interne, Marcel Vela.

După cum a informat ActiveNews, medicul Alida Moise s-a vindecat după infectarea cu coronavirus și a fost externată din spital la mijlocul lunii aprilie, după aproape trei săptămâni de când Digi24 a lansat știrea falsă privind decesul medicului. După infirmarea zvonului privind decesul medicului, în mediul online a circulat un apel la rugăciune colectivă pentru Alida Moise.

Alida Moise a fost infectată cu noul coronavirus de către fostul polițist care a ascuns autorităților că a călătorit în Israel și care a contaminat membri ai familiei, colegi de serviciu și personal medical și a determinat plasarea unității medicale în carantină.