ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele televiziunii americane CNN, Jeff Zucker, a demisionat miercuri, după ce a ieșit la iveală relația secretă pe care a avut-o timp de ani de zile cu colega lui Allison Gollust, în timpul anchetei vizându-l pe jurnalistul CNN Chris Cuomo, informează Daily Mail.

Zucker și Allison Gollust, în vârstă de 56 și 49 de ani, au lucrat împreună mai mult de 20 de ani. Amândoi au fost căsătoriți anterior, dar acum sunt divorțați - în parte „mulțumită” idilei lor. 
 
Zucker a recunoscut că a mințit - în timpul anchetei care investiga dacă Chris Cuomo, fostul cel mai de succes prezentator al rețelei, l-a ajutat sau nu pe fratele său, fostul guvernator al statului New York, Andrew Cuomo, în scandalul de hărțuire sexuală - în legătură cu momentul în care a început relația lui amoroasă cu Gollust.
 
„Am recunoscut că relația a evoluat în ultimii ani. Ar fi trebuit să o fac publică atunci când a început, dar nu am făcut-o. Am greșit. Ca urmare, demisionez astăzi”, a declarat el. 
 
Demisia lui Zucker intră în vigoare imediat, dar Gollust va rămâne în cadrul rețelei ca vicepreședinte executiv al departamentului de relații publice, în ciuda plecării lui Zucker.
 
Surse apropiate spun, însă, că povestea lor de dragoste a fost un „secret la vedere” timp de ani de zile la CNN și a început cu mult timp înainte de pandemie, contrar afirmațiilor celor doi. 
 
Nu este clar de ce este atât de relevant faptul că Zucker a mințit cu privire la momentul în care a început idila sa cu Gollust și nici modul în care au ajuns anchetatorii să afle că a mințit.
 
Totuși, este important de menționat că Allison Gollust a lucrat o perioadă scurtă de timp ca director de comunicare al lui Andrew Cuomo.
 
Zucker este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din mass-media. El și-a făcut o listă lungă de dușmani de-a lungul carierei sale - cel mai notabil fiind Donald Trump, care s-a bucurat de demisia lui. 

Chris Cuomo este în război cu CNN de când a fost concediat, la începutul lunii decembrie. 

Rețeaua l-a concediat după ce o anchetă a Procuraturii Generale a New York-ului a dezvăluit dimensiunea ajutorului pe care acesta i l-a acordat fratelui său, Andrew, într-un scandal sexual.
 
Chris a ignorat subiectul în emisiunea sa nocturnă de la CNN, dar și-a folosit sursele jurnalistice pentru a afla informații despre unele dintre femeile care au formulat acuzații împotriva fratelui său.
 
CNN a primit, de asemenea, o plângere potrivit căreia Chris Cuomo ar fi avut un comportament sexual nepotrivit cu o colegă de serviciu în zilele dinaintea concedierii. Cuomo a negat vehement această acuzație.