ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD) a precizat vineri că „în acest moment este pe ordinea de zi Legea vaccinării obligatorie. Este susținută de către mine și de marea majoritate din partid. Ea va trece prin Parlament cât de curând, este printre primele puncte pe ordinea de zi”.

„Noi am convenit în Biroul Permanent al Camerei ca pe această perioadă când facem voturi electronice să fie legi care țin exclusiv de pandemie. De aceea fac apel ca Parlamentul să se reunească fizic, să avem dezbateri în Comisii, în săli mai mari, la distanță regulamentară, cu măști, mânuși. Legea vaccinării obligatorie este pe ordinea de zi”, a precizat Marcel Ciolacu, la DC News
 
Cu o lună în urmă, peste 5.000 de oameni din mai multe regiuni ale țării s-au strâns în fața Palatului Parlamentului de la București pentru a protesta împotriva Legii Obligativității Vaccinării. Revendicările acestora nu au fost luate în seamă de parlamentari și nici de presa centrală.