ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cauza morții unui șef de poliție din LANCASHIRE a fost dezvăluită după ce acesta a murit subit la doar 50 de ani. Potrivit The Sun, adjunctul șef de poliție Peter Lawson, care și-a asumat un rol important în căutarea lui Nicola Bulley, dispărută în timp ce își plimba câinele în St Michael's on Wyre, Lancashire, Marea Britanie, a murit duminică la domiciliu de cauze naturale, a anunțat poliția.

Dl Lawson a condus căutările mamei dispărute Nicola în luna februarie a acestui an, care s-au încheiat când corpul acesteia a fost găsit în râul Wyre.

Respectatul comisar-șef adjunct a apărut adesea la conferințe de presă și, de asemenea, a furnizat dovezi în cadrul anchetei privind atacul terorist de la Manchester Arena.

Inițial, poliția din Lancashire a declarat că moartea domnului Lawson a fost de natură medicală.

Dar acum a confirmat că bărbatul de 50 de ani a murit din cauze naturale.

Poliția a declarat: "În urma morții tragice a adjunctului șefului adjunct al poliției Peter Lawson la sfârșitul săptămânii, medicul legist principal al Majestății Sale pentru Lancashire și Blackburn with Darwen a analizat circumstanțele.

"S-a stabilit acum că Peter a murit din cauze naturale, iar aranjamentele funerare vor fi făcute în timp util.

Medicul legist principal al Majestății Sale a confirmat că nu este necesară o anchetă.”