ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jamaicanul Peter Sloly, șeful Poliției din Ottawa, capitala Canadei, a lucrat pentru firma multinațională de consultanță Deloitte înainte de a prelua conducerea poliției din Ottawa. Deloitte operează sistemul de monitorizare a vaccinurilor pentru guvernul federal canadian și, de asemenea, pentru Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite. Peter Sloly a încasat ani de zile venituri de la Deloitte, iar acum încearcă să se folosească de puterea guvernului pentru a forța camioanele manifestanților pentru libertate să părăsească Ottawa, scrie National File. Redăm mai jos, în traducere, continuarea articolului semnat de Patrick Howley.
 
Convoiul Libertății a ocupat Ottawa în semn de protest față de obligativitatea vaccinării. Camioanele Libertății au inspirat întreaga lume și chiar l-au făcut pe premierul de stânga Justin Trudeau să fugă din locuința sa din capitală, dar Sloly îndeplinește rolul de apparatcik globalist pentru a-i opri pe bravii șoferi de camioane și pentru a restabili regimul autoritar din Ottawa.
 
Sloly a început să lucreze pentru Deloitte în 2016, după ce și-a dat demisia de la Serviciul de Poliție din Toronto. La Deloitte, Sloly a lucrat ca „partener”. De la Deloitte, a făcut saltul direct la Serviciul de Poliție din Ottawa, în 2019.
 
În 2021, Globe and Mail informa: „Deloitte va monitoriza acțiunile de vaccinare COVID-19 din Canada”. Ziarul a explicat ulterior că „prin intermediul unei licitații private, începute la sfârșitul lunii noiembrie, Canada a achiziționat soluția tehnologică de ultimă oră care va ajuta la monitorizarea transporturilor de vaccinuri și a depozitării acestora, la numărarea vaccinurilor și la urmărirea oricăror reacții adverse.
 
Implementarea acestui sistem online a fost descrisă de guvern ca fiind „de maximă importanță”, într-o cerere de oferte trimisă companiilor din domeniu și ziarului The Globe and Mail, în decembrie. „Platforma informatică națională îmbunătățită de gestionare a vaccinurilor”, sau NVMIP, așa cum o numește Agenția de Sănătate Publică din Canada (PHAC), a fost achiziționată pentru „a adăuga funcții suplimentare actualelor sisteme informatice operaționale și bine dezvoltate de supraveghere și acoperire ale PHAC”. Sistemul NVMIP a intrat în funcțiune la 2 februarie.”
 
De asemenea, în 2021, Deloitte a obținut de la CDC un contract pentru monitorizarea vaccinurilor din Statele Unite, deși Tiffany Tate, director executiv al coaliției pentru vaccinare Maryland Partnership for Prevention, a acuzat firma că i-a furat proiectul.
 
Cum se face că Sloly - o evidentă marionetă globalistă care era cândva plătită de firma care urmărește vaccinările pentru autoritățile federale - este șeful poliției din Ottawa? Disprețul său față de șoferii de camioane este indubitabil, conchide Patrick Howley.
 
Urmăriți în filmarea de mai jos cum șeful Poliției din Ottawa, Peter Sloly, recunoaște, în timpul unei transmisii în direct a Consiliului Municipal, că primarul și personalul său au fost cei care au blocat strângerea de fonduri prin intermediul platformei GoFundMe pentru Convoiul Libertății și au interzis aprovizionarea cu combustibil a camioanelor canadiene. VIDEO: