Scandalosul clip realizat de compania  Papaya Advertising, care prezenta o lume post-Referendum pentru Căsătorie, pentru a la boicota consultarea națională de luna trecută, a ajuns în atenția poliției. Șeful acestei agenții de publlicitate a anunțat că va fi audiat de poliție, în urma plângerii făcute de mai mulți parlamentari.

Robert Tiderle, șeful agenției de publicitate Papaya Advertising,  va fi audiat, marți, la sediul Direcției de Investigații Criminale, în urma unei plângeri depuse de 13 parlamentari.

Informația a fost făcută publică de Robert Tiderle, pe pagina sa de Facebook, unde a postat citația, scrie news.ro.

„Ca urmare a sesizării (...), ce are ca obiectul memoriul adresat de un grup de 13 parlamentari cu privire la clipul intitulat Copiii referendumului realizat de SC. Papaya Advertising SRL, vă invităm să vă prezentanți în data de 6.11.2018 orele 8.30, la sediul Direcției de Investigații Criminale (...) în vederea clarificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării", se arată în adresa transmisă agenției.  

Reacția lui Robert Tiderle a fost: „13 penali din parlament vs. o agenție de publicitate. Până marți o să număr minutele". 

Reamintim că mai mulți parlamentari, scandalizați de clipul celor de la Papaya, au cerut Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție să ia atitudine față de folosirea minorilor în clipul distribuit pe internet, insiprat de romanul distopic „Povestea slujitoarei”, ecranizat și difuzat de HBO.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.