ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful departamentului de sănătate din Ontario, Dr. Kieran Moore, dorește ca persoanele dublu vaccinate să stea departe de membrii vârstnici ai familiei care au primit deja rapelul cu a treia doză, relatează True North.

Moore a făcut aceste comentarii în timpul ședinței de informare COVID-19 de vineri după-amiază, alături de premierul din Ontario, Doug Ford. 

Un reporter l-a întrebat pe Moore:
 
"În calitate de persoană vaccinată de două ori și fără simptome de COVID-19, ar trebui să mă simt în siguranță sau să cred că merită riscul de a vedea un bunic care a primit trei vaccinuri de sărbători?"

 
 
"Personal, v-aș sfătui să evitați contactul social cu orice persoană în vârstă, chiar și cu două doze", a răspuns Moore. "Dacă aveți de gând să interacționați, aș face-o în aer liber, cu mască și distanțarea la locul lor. Sper ca vremea să rămână rezonabilă în tot Ontario pentru a permite acest lucru." 

VIDEO: