ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful diplomației spaniole a fost testat pozitiv cu coronavirus după reuniunea NATO de la București, informează Antena3.

Jose Manuel Albares a anunțat, joi, că are COVID, după ce a participat în ultimele zile la mai multe reuniuni internaționale, inclusiv la evenimentul NATO, unde a dat mâna cu toți reprezentanții statelor.

"Am fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Sunt bine și am simptome ușoare", a scris  ministrul, pe Twitter.


„Sunt foarte curios ce noi vești vom afla în urmtătoarele zile, legate de pericolul ca o serie de reprezentanți ai statelor să contracteze și ei această boală”, a comentat Sorin Roșca Stănescu.  VIDEO:

 
Mai mult ca sigur, ministrul de Externe al Spaniei este vaccinat anticovid, întrucât, în februarie, anul acesta, Albares a subliniat angajamentul Spaniei față de obiectivele globale de vaccinare în cadrul unei reuniuni convocate de Statele Unite, pentru combaterea COVID-19, conform Exteriores.gob. El a fost lăudat de „alianța vaccinurilor” - GAVI - pentru contribuția sa extraordinară la vaccinare. TWITTERE: