ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecționata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024

Selecționerul Edward Iordănescu a declarat, sâmbătă seară, că este mulțumit de evoluția tricolorilor la meciul cu Belgia, subliniind că aceștia au dat tot ce au putut. El a mai spus că meciul cu Slovacia, decisiv pentru calificarea în optimi la Euro-2024, este momentul adevărului pentru toată lumea, potrivit RomâniaTV.

"Ne-am luptat, n-am cedat, am făcut tot ce am putut și mulțumesc echipei. În repriza întâi am suferit, nu e ușor să pleci de la 1-0, în partea a doua s-au schimbat lucrurile. Tot timoul e loc de mai mult, dar echipa a dat totul și nu pot fi supărat. Băieții ăștia au câștigat acum cinci zile cu Ucraina și țin România pe primul loc, suntem la mâna noastră. M-a  supărat golul de 2-0. Acum trebuie să ne recuperăm, avem o zi în minus față de Slovacia. E o grupă nebună, e un moment important, de răscruice pentru noi toți. Cu Slovacia e momentul adevărului pentru absolut toată lumea. Am simțit căldura românilor, e momentul pozitivismului, momentul susținerii acestei generații care îi vor răsplăti cu o calificare, vă spun sigur", a declarat Iordănescu la Pro TV.
  

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecționata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia, partidă care se va disputa miercuri, la Frankfurt.
 
Jurnaliștii germani i-au caracterizat pe ”Tricolori” într-un singur cuvânt: curajoși! ”Românii au fost curajoși. Au ratat cea mai mare ocazie în minutul 68”.