ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden a primit un cadou „de sus”: în timp ce susținea un discurs transmis în direct la televiziune, o pasăre și-a manifestat aprecierea față de ideile enunțate de președintele SUA.

Joe Biden s-a aflat marți în localitatea Menlo din statul Iowa, prima escală în cadrul noului proiect al administrației sale, „Turneul Infrastructurii Rurale”.

În timp ce spunea: „Nu este o exagerare. Trebuie să fii fabricat în America”, un găinaț de pasăre, 100% fabricat în America, a aterizat pe reverul stâng al sacoului prezidențial, foarte aproape de gât.

Biden și-a continuat discursul netulburat.

Cum evenimentul a fost televizat în direct, secvența cu Joe Biden și rahatul de pasăre a umplut în câteva minute rețelele de socializare, într-o delicioasă explozie de umor:

Iată câteva mostre:

„Este un semn.”

„Literalmente un discurs de rahat.”

„Lumea întreagă îl critică.”

„E mâna lui Putin.”

„Mi-aș fi dorit să fi fost un vultur pleșuv (simbolul național al Americii”.

„Frumoasă garnitură pentru diareea care îi iese pe gură.”

„Insurecție! Trebuie interzise toate păsările (aluzie la evenimentele de la Capitoliu).”

„Dumnezeu are cel mai fin simț al umorului.”

„Pasărea a făcut ce își dorește să facă toată America.”

Găinațul de pasăre pare a fi o continuare a vremurilor când președintele de atunci, Barack Obama, era mereu asaltat de muște și albine.

Atacurile de insecte deveniseră atât de dese asupra fostului șef al lui Biden, încât presa l-a numit pe Obama „Împăratul muștelor”.