ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept (CASD) îi îndeamnă pe români să semneze petiția prin care solicită Guvernului încetarea stării de alertă, acum, cât încă mai e fezabilă o asemenea revendicare, prelungirea regimului pandemic nemaifiind întemeiat pe realitățile din teren - deși CNSU continuă să ceară prelungire după prelungire. La toamnă s-ar putea să fie prea târziu, iar dacă va mai fi în vigoare această stare de anormalitate, ea va constitui instrumentul pe care Guvernul își va fundamenta deciziile arbitrare, putând să ne bage iar în case și să ne pericliteze viața, sărbătorile, libertatea. Din 5.000 de români câți și-a propus avocata Elena Radu să adune ca semnatari ai petiției online, până acum și-au exprimat opțiunea circa 1750.

Petiția poate fi semnată direct în formularul dinamic de pe pagina web a CASD, unde tot ce aveți de completat este numele, orașul și o adresă de e-mail. Vă îndemnăm să semnați această petiție și să o faceți cunoscută la cât mai mulți dintre apropiații D-voastră!

Link direct - http://casd.ro/solicitam-incetarea-starii-de-alerta/