ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Opozanții vaccinării obligatorii și ai certificatului verde sunt catalogați drept „adepți ai teoriei conspirației”. Tot mai des în ultima vreme, ironiile li se întorc în față celor care le-au aruncat.

Un biohacker suedez, militant pentru transumanism și augmentare umană promovează utilizarea microcipurilor implantate în mână ca suport pentru certificatul verde COVID.

„Purtați certificatul COVID pe un cip în mâna voastră sau oriunde în altă parte, sub piele. Este tot mai popular să îți introduci în corp un cip cu diferite tipuri de informații, iar acum îți poți introduce și certificatul COVID în cip”, scrie cotidianul suedez Aftonbladet citat de LifeSiteNews.

Hannes Sjöblad, co-fondator al BioNyfiken, o asociație suedeză de biohackeri, și „Ofițer Șef de Implantări” la Epicenter Stockholm, a demonstrat în fața reporterilor Aftonbladet cum, prin simpla alăturare a telefonului de brațul său, poate obține un certificat verde digital al UE pe telefon.

Sjöblad, care are implantate până acum două cipuri, le-a explicat entuziasmat ziariștilor că microcipurile pot înregistra tot felul de informații personale, de la date de contact la cele de identificare personală, precum grupa sanguină, sau indicatori de sănătate, cum ar fi temperatura corporală.

El a demonstrat cum se poate face o citire a temperaturii corporale cu ajutorul telefonului mobil, după ce și-a lipit smartphone-ul de piept, acolo unde se află unul dintre microcipuri.

Ziarul suedez a arătat de asemenea și cum Olle Helkimo, care este responsabil cu serviciile la Epicenter, și-a implantat un cip pe când se afla la o masă, la restaurant. El a declarat că nu a „simțit mai nimic”.

Sjöblad militează de ani de zile pentru implantarea de cipuri la oameni, ca o alternativă la „tehnologiile de identificare”, cum ar fi permise, legitimații sau ecusoane.

El are o formă de acces ID la aparatura personală, ca de exemplu telefoane sau computere.

În 2016,  Sjöblad demonstra cum cipurile implantate pot fi folosite la plăți, prin Bitcoin, de exemplu.

El recunoștea în același timp că microcipurile sunt ușor de piratat, lucru care reprezintă principalul lor punct slab.

Suedezii se află pe primul loc în lume din punctul de vedere al cipurilor implantate. În 2019, publicația electronică MedicalExpo scria în 2019 că „navetiștii de pe căile ferate suedeze, SJ, își pot încărca biletul pe cipul implantat, care este scanat de controlor cu ajutorul unui smartphone”, metodă folosită încă de atunci de „circa 3.000 de persoane”.

Ziaristul de investigații Edward Black a avertizat în mai multe comentarii, prin intermediul LifeSiteNews, despre popularitatea cipurilor în Suedia, că această tehnologie poate avea consecințe înspăimântătoare.

„Aceasta înseamnă că întregul comportament uman poate fi supravegheat și controlat de injector, iar dacă injectorul este un guvern sau o corporație aflată sub control guvernamental, ajungem într-un punct de la care guvernul va putea să facă să dispară o întreagă clasă de persoană pe baza originii lor sau a opoziției lor față de o anumită politică.”

Pe de altă parte, numeroși comentatori creștini au făcut legătura între folosirea cipurilor implantate pentru accesarea diferitelor produse și servicii și profeția din Apocalipsă:

„Și ea (Fiara) îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul.”