ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO: Putin Schwab A Patra Revoluție No Comment
 
Un senator australian a criticat influența pe care Forumul Economic Mondial (FEM) o are asupra mai multor guverne ale lumii, în special asupra cabinetului premierului canadian Justin Trudeau, arată LifeSiteNews.

„Este o ideologie care pătrunde în guverne din întreaga lume”, a declarat pe 29 martie Alex Antic, un senator liberal australian care face parte din blocul conservator al Partidului Liberal. 

 
Antic a atras atenția în special asupra afirmațiilor făcute în 2017 de fondatorul FEM, Klaus Schwab: „Ceea ce ne face să fim foarte mândri acum este generația tânără, ca, de exemplu, premierul (Justin) Trudeau... Noi infiltrăm cabinetele. Ieri, am fost la o recepție pentru prim-ministrul Trudeau și știu că jumătate din cabinetul său - sau chiar mai mult de jumătate din cabinetul său - este format, de fapt, din tineri lideri globali ai Forumului Economic Mondial."

„Este cazul Argentinei, este cazul Franței - cu președintele de acum, care este un tânăr lider global”, a continuat Schwab.

Afirmația lui Schwab despre faptul că diverși șefi de guverne din lume sunt lideri formați de Forumul Economic Mondial l-a revoltat pe Antic, care a spus că organizația este „impregnată de autoritarism și ideologie marxistă”.

„La o privire mai atentă, se observă că Forumul Economic Mondial este o organizație anticapitalistă, anti-piață liberă, care urmărește să submineze valorile și practicile politice occidentale, și care este foarte bine structurată și foarte puternic finanțată”, a spus Antic.

„Mesajul lor este conceput în așa fel încât să pară inofensiv, când, de fapt, ideologia care stă la baza lui este revoluționară și distructivă. Ei formează în ideologia lor persoane cu aspirații de lideri și îi ajută să își facă relații în diferite domenii, începând cu politica, mediul de afaceri și cel artistic.”

Antic a mai subliniat că FEM a pledat constant în favoarea celor mai aspre măsuri COVID, incluzând pașapoartele de vaccinare și obligativitatea vaccinării.

„Nu trebuie să fii un filozof politic pentru a-ți da seama că, dacă nu deții nimic, statul deține totul”, a declarat Antic.

„Există un cuvânt pentru asta: comunism”. Forumul Economic Mondial și afiliații săi promovează cu nerușinare desființarea proprietății private.”

În 2021, Antic a fost unul dintre numeroșii senatori australieni care au votat pentru adoptarea unei legi care să interzică discriminarea bazată pe criterii de vaccinare COVID.