ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul Cristiana Anghel a coborât în mijlocul crescătorii de oi, care au protestat marți la Palatul Parlamentului, cu mai multe hârtii, care, spune ea, ar fi reprezentat un proiect de abrogare a actualei Legi a Vânătorii, care limitează numărul de câini de la stână.

Atunci când unul dintre protestatari i-a smuls foile din mână și le-a rupt, senatorul l-a întrebat: "De ce faci asta, ești prost?"

”Suntem proști toți, doamnă, toți”, a răspuns un cioban, în timp ce altul i-a spuns senatorului: ”Doamna dragă, de ce ne jigniți?”, Cristiana Anghel replicând: ”Pentru ca a rupt hârtia”.

Ciobanii s-au declarat nemultumiți de ieșirea doamnei Cristiana Anghel și au transmis că vor să vorbească direct cu ministrul Agriculturii.

În urma discuțiilor cu Comisia de Agricultură din Camera Deputaților, Ministerele Agriculturii și Mediului și Federația Agrostar, protestatarilor li s-a promis că legea va fi modificată.