ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul Ron Johnson a cerut joi Congresului să investigheze producătorii de vaccinuri și procesul de aprobare a vaccinului Covid, ca răspuns la investigația explozivă realizată de Project Veritas, care expune planurile ascunse ale Pfizer de a crea noi mutații ale virusului Covid, relatează Gateway Pundit.

"Agențiile federale de sănătate au fost acaparate de Big Pharma și și-au neglijat în mod grosolan îndatoririle pe tot parcursul pandemiei." a declarat Ron Johnson.

"Este timpul ca Congresul să investigheze amănunțit producătorii de vaccinuri și întregul proces de aprobare a vaccinului COVID", a subliniat senatorul.

Miercuri seară, Project Veritas a publicat o înregistrare video explozivă în care Jordon Trishton Walker, directorul Pfizer pentru cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice, recunoaște că gigantul farmaceutic explorează posibilitatea de a crea noi mutații Covid-19, astfel încât compania să poată continua să profite de pe urma vaccinurilor.