ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se prefigurează un scandal imens în lumea politică și a sportului. Senatorul PNL Daniel Zamfir amenință cu dezvăluiri fără precedent. Într-un mesaj postat pe Facebook, senatorul liberal spune că luni,18 decembrie, va face public totul,  într-o conferință de presă extraordinară. Alături de el vor fi nume mari ale tenisului românesc: Ion Țiriac, Simona Halep și Ilie Năstase.

Daniel Zamfir ar putea vorbi despre anunțul Băncii care a decis să renunțe la Arenele BNR din Dr. Staicovici, scrie stiripesurse.ro.

 „I-am prins! Cum vrea BNR SĂ ACOPERE ilegalitățile din trecut printr-un proiect de lege depus săptămâna trecută la Parlament.

Luni, la ora 11, la sala Comisiei economice a Senatului, într-o conferință de presă extraordinară, alături de Ion Țiriac, Ilie Năstase, Simona Halep, Bogdan Stelea, Florin Segarceanu,Camelia Potec, Cosmin Hodor, Adrian Marcu, Alina Tecsor, voi prezenta documente incredibile care probează ilegalitățile conducerii BNR și bineînțeles vom avea o inițiativă comună pe care o vom anunța mâine! Va spun de pe acum, e incredibil la cate lucruri s-au pretat..”, a scris senatorul Daniel  Zamfir pe Facebook.
 
Reamintim că Banca Națională a României va ceda terenurile și construcțiile aferente arenelor sportive din Cotroceni (arenele BNR), care vor reintra în proprietatea Ministerului Tineretului și Sportului, urmând să primească în proprietate, la schimb, o serie de alte active imobiliare importante, operațiune pregătită deja printr-un act normativ.