ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul american Ron Johnson a dezvăluit că datele provenite din Israel arată că 84% dintre noile cazuri de infectări Covid provin de la persoane vaccinate anti-Covid. Iar asta, după ce un alt senator, Rand Paul, anunțase că solicită Departamentului de Justiție al SUA să îl urmărească penal pe dr. Anthony Fauci pentru că a mințit Congresul, informează pagina web Humans are Free
 
Șeful Institutului Național de Alergologie și Boli Infecțioase, dr. Anthony Fauci, e acuzat că a finanțat cercetări periculoase de tip „gain-of-function” în Wuhan, China, după care a mințit sub jurământ atunci când a depus mărturie pe această temă în fața Senatului SUA.  
 
Există o filmare din 2018 în care dr. Fauci anunța că va relua cercetările de tip „gain-of function” și apăra desfășurarea acestora.
 
 
În timpul discuției televizate din dimineața zilei de 22 iulie 2021, senatorul Ron Johnson a relatat despre eșecurile „vaccinurilor” Covid:
 
„Nu pot explica toate astea în detaliu, tot ce știu e că ceva a luat-o razna cu totul. Încerc să caut răspunsuri. Pentru mine, lucrurile pur și simplu nu se leagă... Tocmai am primit în această dimineață date provenind din Israel. Conform acestora, aproximativ 84% din populație s-a vaccinat. Dar noile cazuri de Covid din Israel se întâlnesc în proporție de 84% la persoane vaccinate. Se pare că „vaccinul” Pfizer nu funcționează la varianta Delta a noului coronavirus”, a dezvăluit senatorul american. 

O statistică uluitoare!