ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Audierile senatorului american Ron Johnson cu privire la leziunile și decesele cauzate de vaccinul Covid19 demarează procesul unui discurs public la nivel național. Ceea ce politicienii, industria farmaceutică și mass-media principală încearcă să-l ascundă, experții din știință, medicină, sistemul judiciar, mass-media și alții invitați de Johnson pe platforma sa aduc în conștiința populară: Vaccinările Covid19 sunt - privite cu luciditate - o campanie extrem de criminală, potrivit KLA.tv. și TheHighWire. VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ ÎN BAZA ARTICOLULUI.

În interiorul Capitol Hill Covid Forum - The HighWire - Rezumat de 10 minute

Senatorul Ron Johnson: Motivul principal al evenimentului de astăzi a fost, în primul rând, acela de a oferi publicului american informațiile pe care le merită și care îi sunt refuzate. Dar tot ce putem face pentru a preveni alte daune. Nu vreau să sperii oamenii, nu vreau, noi - niciunul dintre noi nu vrea, da? Dar ei trebuie să aibă aceste informații.

Aaron Siri: V-safe este principalul sistem de siguranță al CDC pentru vaccinul COVID-19. Acesta este un panou de bord pe care ICAN (Informed Consent Action Network: rețeaua de informare medicală din SUA) l-a creat pentru a afișa vizual datele V-safe. În baza de date de 9 până la 10 milioane de persoane, aproximativ 800.000 de persoane au raportat că au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta reprezintă aproximativ 7,7% din persoanele înregistrate în V-safe care au declarat că au avut nevoie de îngrijiri medicale, adică una din 13 persoane. Cu toate acestea, CDC nu a retras vaccinul.

Lt. col. Theresa Long: În ianuarie 2021, am venit în fața dumneavoastră în calitate de informator militar și am raportat o creștere catastrofală a numărului de boli și răniri în cadrul Departamentului Apărării. Numărul total de evenimente raportabile a crescut de la 110.000 în 2020 la peste 200.000 în 2022. Vaccinul a fost introdus în rândul militarilor în ianuarie 2021.

Josh Stirling: ...a creat sute de grafice, tot felul de moduri de a privi lucrurile, începând de duminică. Guvernul britanic a publicat o serie de date până în această vară care arată ratele relative de mortalitate pentru persoanele vaccinate și nevaccinate în funcție de numărul de doze de vaccinare, concluzionând că persoanele din Marea Britanie care au fost vaccinate au o rată de mortalitate cu 26% mai mare, conform ultimului set de date disponibil.

Edward Dowd: Aceasta este de la Societatea de Actuari (actuari = experți în evaluarea riscurilor). În 2021, populația activă a națiunii noastre cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, acoperită de o asigurare de viață de grup, va avea o rată de mortalitate excesivă de 40%. În plus, 1,2 milioane de americani din partea populației care muncește au devenit invalizi. Această sumă este echivalentă cu numărul locuitorilor din statele Wyoming și Vermont la un loc, care au dispărut ca număr de muncitori.

Del Bigtree: În calitate de jurnalist, am analizat aprobarea de urgență a vaccinului pentru a vedea dacă poate opri contaminarea, ceea ce reprezintă definiția noastră pentru un vaccin. Dar când ne-am uitat la aprobarea de urgență, se știa că nu existau suficiente date pentru a judeca eficacitatea vaccinului împotriva transmiterii SARS Covid-2, nu aveau nicio idee, nu știau dacă va opri infecția, și totuși au făcut aceste declarații în presă. Iar acum aflăm de la responsabilii de la Pfizer că nici măcar nu au testat în cadrul testelor dacă vaccinul ar putea opri sau nu răspândirea bolii.

Dr. David Gortler: În ianuarie 2020, am fost consilier principal al comisarului FDA pentru siguranța medicamentelor și politica științifică a FDA. Nu înțeleg cum, în condițiile actuale, putem, cu bună știință, să mai primim în continuare vaccinuri pentru COVID-19 denumite după anul 2019 pe baza unei tulpini de virus care nu mai există.

Dr. Ryan Cole: Această proteină spike, atunci când injectăm această genă în organism și ne obligăm să o producem noi înșine. Aceste celule ucigașe naturale se uită acum la propriile noastre celule, fac o mică gaură în celule și apoi aruncă o mică grenadă de mână înăuntru și încep să le arunce în aer. Nu este vorba doar de faptul că acest „spike” este periculos. Nanoparticulele lipidice pot ajunge oriunde în organism. Acestea au fost concepute pentru a transporta medicamentele de chimioterapie către creier. Nu vreți să aveți proteine spike în creier.

Kirk Milhoan: Avem acum date din mai multe surse care arată că proteinele spike pe care organismul este programat să le producă prin vaccinurile actuale cu ARNm sunt cardiotoxice și provoacă inflamații ale inimii. Proteina spike declanșează o cascadă de evenimente care activează trombocitele pentru a forma cheaguri de sânge și inflamează vasele de sânge care căptușesc inima și mușchiul cardiac în sine.

Dr. Peter McCullough: Ceea ce am observat din punct de vedere clinic este că pacienții care au primit vaccinul și care au avut COVID și au primit vaccinul, acum totul este amestecat și există expuneri multiple. Cu cât există mai multe expuneri, după părerea mea, cu atât crește riscul de miocardită (inflamație a mușchiului cardiac) și de miocardită recurentă, precum și de cheaguri de sânge și de noi cheaguri de sânge. Din acest motiv, FDA și producătorii au exclus cu strictețe din studiile clinice pacienții care s-au recuperat de la COVID.

Lt. col. Theresa Long:  Am văzut trei accidente vasculare cerebrale, atacuri ischemice tranzitorii, cheaguri masive în splină și ficat, tumori spinale, tumori cerebrale, sarcoidoză (boală inflamatorie care afectează întregul organism), lupus (boală autoimună), tulburări cognitive, miocardită (inflamație a mușchiului cardiac), pericardită (inflamație a pericardului) și o suprimare șocantă a sistemului imunitar care este omniprezentă.

James Thorp: Pacienții mei sunt femei de vârstă reproductivă, femei însărcinate și copii nenăscuți. Iar ceea ce am văzut în practica mea clinică este o creștere masivă, fără precedent, a anomaliilor menstruale înainte de sarcină și o creștere semnificativă a infertilității, o creștere semnificativă a avorturilor spontane, a deceselor fetale și a malformațiilor fetale, iar ceea ce am văzut este catastrofal. Este un semnal de pericol ca niciun altul.

Dr. Robert Malone: Există diferențe semnificative în ceea ce privește toxicitatea de la un lot la altul, cum ar fi lotul pe care l-am primit cu a doua doză și care aproape m-a omorât, deoarece am dezvoltat hipertensiune arterială cu o valoare sistolică de 230. Trebuie să existe un motiv pentru care unele loturi sunt asociate cu mult mai multe decese și boli decât altele.

Brianne Dressen: Viața mea înainte de vaccinare a fost minunată. Îmi pare rău, e greu să-mi amintesc cele mai rele momente din viața mea. Am luat parte la un studiu clinic pentru AstraZeneca. Și acum sufăr de o formă severă și debilitantă de neuropatie care va continua să progreseze până când voi ajunge practic într-un azil de îngrijire.

Joel Wallskog: Am primit unica mea injecție Moderna pe 30 decembrie 2021. La o săptămână de la injecția Moderna, am avut amorțeală și slăbiciune în picioare. Am fost diagnosticat rapid cu mielită transversală (o formă de inflamație a măduvei spinării). Aceasta este o leziune a măduvei spinării toracice. În prezent, am o invaliditate permanentă. Dacă aveți o reacție adversă după injecție, sunteți pe cont propriu.

Dr. Robert Malone: În prezent, sunt în curs de desfășurare 50 de studii clinice diferite privind alte noi vaccinuri cu ARNm. Acest produs, despre care suntem cu toții de acord că are defecte, va fi acum protejat, permițând Pfizer, Moderna și BioNTech un monopol funcțional asupra utilizării acestei tehnologii în aproape orice scop.

Pierre Kory: Există o întreagă gamă de medicamente care s-au dovedit a avea proprietăți antivirale. Și au fost foarte repede identificate și utilizate pe scară largă în întreaga lume - nu și în această țară.

Dr. Paul Marik: Dar 40 % din medicamente. 40% din medicamentele utilizate în spitale sunt folosite fără a fi specificate pe etichetă, ceea ce este bine dacă este vorba de o afecțiune cardiacă. Dar când vine vorba de coronavirus, brusc FDA, CDC și NIH nu vor să folosești un medicament off-label pentru că ar concura cu Big Pharma.

James Thorp: Aș dori să întreb de ce Consiliul American și Colegiul American de Obstetrică și Ginecologie și Societatea pentru Medicina Prematurității Materne, pe care le-am servit admirabil de-a lungul carierei mele profesionale, promovează acest vaccin mortal și riscă viitorul întregii omeniri.

Renata Moon: Alte țări au interzis acest produs pentru că este prea periculos pentru tineri. Noi ce facem?

Kirk Milhoan: Mă concentrez asupra sănătății copiilor noștri. De asemenea, sunt preocupat de tinerii soldați pe care i-am servit ca medic de aviație timp de 13 ani în Forțele Aeriene - am fost trimis de două ori în Irak. Pentru copiii noștri sănătoși și pentru majoritatea soldaților noștri, datele arată că riscul de miocardită (inflamarea mușchiului cardiac) este mai mare decât beneficiile vaccinurilor. În calitate de medic care a jurat să nu facă rău, cred că nu ar trebui să prescriem medicamente dăunătoare.

Dr. David Gortler: Nu-mi vine să cred că FDA, unde am lucrat ca funcționar medical, că din cei aproximativ 20 000 de angajați ai FDA, care sunt medici, farmaciști, asistente medicale și funcționari din domeniul sănătății publice, eu sunt singura persoană de aici care vorbește pe această temă. Nu înțeleg asta.

Dr. Paul Marik: Este un scandal, un scandal moral-etic-medical.

Dr. Peter McCullough: Toate dispozițiile privind vaccinarea ar trebui să fie ridicate imediat. Avem nevoie de solicitări și de finanțare imediată pentru centre de competență în materie de leziuni provocate de vaccinuri în Statele Unite. Pentru triaj, depistare, diagnostic, prognostic și management. Avem nevoie de o schimbare masivă în sistemul nostru de sănătate pentru a trata acest număr mare de persoane afectate de vaccinuri.

Janci Lindsay: Este absolut iresponsabil să se continue vaccinarea copiilor de vârstă reproductivă sau mai mici. Oricine le administrează fără să investigheze acest lucru și pretind acum ca acest lucru să fie investigat.
 
VIDEO