ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șerban Huidu, cel care în 2011 a provocat un accident rutier în care au murit trei oameni, intrând cu mașina pe contrasens, scrie într-o postare pe Facebook ca Tudorel Toader ar fi autor moral al crimei de la Mediaș, din cauza recursului compensatoriu, scrie dcnews.

”Un criminal eliberat inainte de termen, prin legea lui Tudorel, a omorat din nou.
Un Tudorel, vinovat moral pentru acest lucru, n-are nici macar o mustrare, n-are nicio parere de rau si se simte deranjat daca il intrebi ceva despre legea sa mizerabila.
Mai urmeaza...”, scrie Șerban Huidu.

Ulterior, acesta revine cu o nouă postare și îi cere lui Tudorel Toader să plece într-o țară plină de criminali și violatori.
"Pleaca, Tudorele! 
Du-te in tara aia dupa chipul si asemanarea ta.
Nu ne mai intereseaza scuzele tale penibile, spuse pe un ton pitigaiat si alunecos. Nu ne mai intereseaza argumentele tale inventate si mizerabile, scoase pe gura numai cu scopul de a iti pastra scaunul ala patat cu sange. Nu ne mai intereseaza nici daca tara aia in care ajungi, plina de violatori si criminali, reusesti sa supravietuiesti o saptamana. Numai fii atent la lift, cand iesi din casa, fii atent la buzunar, cand treci pe langa Parlament, fii atent in parcare, cand vezi un infractor proaspat eliberat.
Du-te, ma, in tara ta!
Dar nu ne obliga pe noi sa traim in ea.”, scrie Șerban Huidu.

Șerban Huidu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

În urma accidentului provocat de Huidu și-au pierdut viața Ioan Garbis, Magda Drăghici și Ștefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Brașov. În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Șerban Huidu circula dinspre Capitală spre Brașov, iar la ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în mașină împreună cu soția sa, cu cei doi copii în vârstă de doi și patru ani și cu bona acestora.