ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La câteva minute după ce Putin și-a încheiat discursul din această dimineață, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat că 300.000 de rezerviști ruși vor fi chemați la datorie în cadrul mobilizării "parțiale", potrivit Moscow Times.

Șoigu a precizat că această măsură reprezintă doar o mică parte din numărul de oameni care ar putea fi mobilizați în țară, amintind că Rusia are potențialul de a mobiliza până la 25 de milioane de oameni, conform BBC
 
Ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a descris războiul în curs de desfășurare ca fiind "dificil". "Noi nu luptăm împotriva Ucrainei", a explicat el, întrucât Ucraina însăși "a rămas de mult timp fără arme", ci "împotriva întregului Occident și a NATO". El a adăugat că "toate tipurile de arme, inclusiv triada nucleară, își pot îndeplini sarcinile", relatează portalul italian la Repubblica.
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews