ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit surselor de presă, în iulie 2020, FoxyCredit RO și-a lansat serviciile și în România. Pentru rezidenții locali, specialiștii serviciului financiar și analitic au pregătit deja recenzii ale mai multor companii populare de microfinanțare. În viitor, numărul acestora va crește.

Piața creditelor din România după carantină

Piața creditelor din România este destul de dezvoltată, iar un număr mare de organizații bancare și nebancare sunt prezentate aici. Cu toate acestea, pandemia de coronavirus a provocat daune grave sectorului bancar din această țară. Experții FoxyCredit RO observă o scădere accentuată a cererii de împrumuturi de consum. În luna mai, indicatorul a scăzut până la 48,2 miliarde de Lei.


Acum băncile și organizațiile de microfinanțare introduc diverse măsuri pentru stabilizarea situației. În special, au fost dezvoltate programe pentru restructurarea datoriei de credit, ratele dobânzilor au fost reduse, au fost introduse stimulente, iar penalitățile au fost anulate. Toate acestea ar trebui să stimuleze cererea din partea potențialilor debitori. Pe termen lung, se așteaptă ca situația să se îmbunătățească - se preconizează ca termenul să fie până la începutul toamnei. Cu toate acestea, nu este încă posibil să vorbim despre atingerea rentabilității anterioare a sectorului bancar.

Despre companie


Serviciul foxycredit.com a început să funcționeze în 2018. Inițial, site-ul furniza servicii doar pe piața suedeză. Cu toate acestea, a început treptat să-și extindă aria de operare. Acum serviciul funcționează cu succes în țări precum Ucraina, Norvegia, Danemarca, Finlanda și Polonia și se concentrează, de asemenea, pe o nouă direcție - piața din România. Conform Libertatea.ro, versiunea românească a site-ului este foarte populară. Numai în prima lună de operare au fost înregistrați 200 de vizitatori unici.

Compania dispune de 24 de specialiști. Au pregătit peste 200 de recenzii complete privind condițiile de creditare la bănci și la organizațiile de microfinanțare.

Principala specializare a serviciului este revizuirea organizațiilor bancare și a microcreditelor, precum și actualizarea constantă a informațiilor despre acestea. Principalul obiectiv este de a ajuta potențialii debitori în alegerea celui mai profitabil produs de împrumut de la o organizație sigură și de încredere.

Utilizatorii produselor de credit pot obține informații complete despre compania de credit și pot solicita un împrumut de la aceasta, depunând o cerere prin intermediul site-ului FoxyCredit. De asemenea, puteți lăsa comentarii și recenzii despre creditori pentru a-i ajuta pe ceilalți vizitatori să efectueze o alegere corectă.