ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un raport întocmit de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia, publicat luna aceasta, cu titlul „Variantele SARS-CoV-2 îngrijorătoare și variantele aflate sub investigație în Anglia”, are câteva constatări care s-ar putea să-i deranjeze pe susținătorii vaccinului, relatează National File.

Cifrele arată că persoanele vaccinate au contractat și au murit din cauza așa-numitei variante "Delta" a Coronavirusului la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate între 1 februarie 2021 și 12 septembrie 2021.

În perioada de timp în cauză, persoanele nevaccinate ar fi reprezentat 257.357 de cazuri Delta din totalul de 593.572 de cazuri Delta (aproximativ 43%) și 722 din 2.542 de decese Delta (aproximativ 28%) "în termen de 28 de zile de la data specimenului pozitiv". Ce înseamnă asta? Înseamnă că marea majoritate a deceselor Delta în Anglia în această perioadă au avut loc în rândul persoanelor vaccinate, NU în rândul persoanelor nevaccinate.